god morgen!

God morgen alle sammen!

Først og fremst vil jeg bare si tusentakk til alle som leste bloggen vår i går, det setter vi stor pris på. 

Men hei, nå sitter jeg i senga nydusjet, skal snart ned å spise frokost. Det er så utrolig deilig med sommerferie, kan sove så lenge jeg orker. Senere i dag kommer Sara, blir vel litt bilder da. Tror hun skal sove over, så det blir kosleig. 

Ønsker alle en fin dag videre!

-Maria

Om oss

Hei! Jeg heter Sara Hojem. Jeg er 14 år, kommer fra Trondheim og eeelsker og spille fotball! Jeg har hatt veeeldig mange blogger før denne, så jeg håper virkelig jeg og maria kan ha denne en stund nå, får alle andre jeg har hatt, har bare vart i noen dager, så har jeg sluttet å blogge på den. Men, jeg og Maria har tenkt og ha denne en stund nå, og blogge så mye vi kan! Vi liker jo begge og ta biler sammen, og selfølgelig kommer mange av dem på bloggen! 

Hei! Mitt navn er Maria. På fritiden spiller jeg fotball, noe som betyr kjempemasse for meg. Som Sara sa har vi tenkt på å lage denne bloggen lenge og jeg ser virkelig fram til det. Jeg er veldig mye med Sara på fritiden, hun er ei jente jeg trives veldig godt med. Vi har det utrolig gøy sammen, vi pleier å ta bilder, som nå vi kan dele med dere. 

Håper dere vil lese bloggen vår

Les mer i arkivet » Juli 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits