summer feeling

Hei alle sammen!

Nå har vi vært ute å tatt noen bilder, ingen av oss var så særlig fotogen idag, så de ble ikke så brae. I dag skal Sara ligge over å vi skal svare på spørsmålsrunden, oog etterpå drar vi på city syd, så det blir mere blogging senere idag. 

Det er ikke så lenge til vi drar til syden heller, blir godt å få litt farge på kroppen! Angående blogginga når vi er i synden, så tar begge med seg pc og kamera, hvis vi har nett blir det blogging.

Godt med sol igjen, har jo bare vært dritvær!

Hva synes dere?

Sara&Maria

 

dagens andtrekkBukse - dr.denim topp - bikbok skjerf - only

Nå må jeg kjappe meg til bussen! Skal på strindheim, så vi snakkes senere idag! Hva synes du? :-)

 

sommer antrekk

Hei allesammen!

Igjen, beklager for sen blogging, men idag har jeg rett og slett ikke hatt tid, og maria er på ferie såå, det ble litt vanskelig. Foor, idag har jeg vært på citysyd med mamma. Var ikke noe spessielt vi så etter, vi bare gikk litt rundt. Jeg kjøpte meg en svart dr.denim bukse, og bare noen småting. 
Når jeg kom hjem igjen har jeg vært bare litt med venner, så jeg ble ikke hjemme før halv 12.

Meen, det jeg egentlig skulle skrive om. Planene var jo og ha sånn ''favoritter i kleskapet'' men jeg droppet det, så viser jeg heller noen sommerantrekk. For, jeg driver jo å pakker til Kroatia nå, å har en del antrekk og ha med meg, så jeg tenkte og vise noen av dem her.Vi skal feire bursdagen til morfar når vi er der, han har leid ut noen lokaler til feiring, såå jeg tar med denne


denne er ikke akkurat så ''wow sykt fin'' meen, jeg tar den med. Grei å gå med til stranda osv


Nå begynner jeg å bli sinnsyyykt trøtt, så jeg skal bare spise litt, så legger jeg meg. nattinaatt! hva synes dere? ♥♥

im back

Heey

Lenge siden sist. Som Sara har sagt har jeg vært en tur i Oslo, vi dro dit egenklig bare for å få litt sol. Det var myye kjøring men det var koselig. Vi var også på tusenfryd, jeg er den personen som er veldig redd for karoseller, blir utrolig klavm. Meeen, jeg tok faktisk ett par "berg og dal baner" og det var kjempe morsomt. Vi tok turen hjem på torsdagen, var hjemme en dag.

I dag kjørte vi til Sverige, ikke så fint vær men vi skal nok kose oss. I morgen skal vi se på drag reising, må jo gjøre noe pappa liker også, haha! 

Sara har minnebrikken min så det var ingen vits med å ta med kameraet mitt, det var utrolig synn men jeg får ta noen mobilbilder. Jeg har tenkt å ta en del videoer så det blir nokk en video når jeg kommer hjem. Håper vi.. 

Vi snakkes, utrolig morsomt at vi har så mange lesere! Tusentakk♥ 

Hva synes dere om en video?

Maria Oksvold Almaas

kosekveld med familien + noen innkjøp

heia! Nå er jeg hjemme. Idag har jeg vært ut og spist, å vært litt i byen ogsånn. MAmma lager pizza nå, så jeg sitter bare og venter på det! Vi har vært og leid en film som alle skal se sammen, så det blir koselig!

Forresten, så dro Maria til Sverige, og kommer ikke hjem før på mandagen, såå vi må fortsatt vente på å svare på spørsmålsrunden, meen den kommer så fort som mulig! 

 

 

Kjøpte meg kun noen få ting i byen. Ble en bukse, top, og en shorts da, siden jeg snart drar til kroatia!

++ noen ting jeg trengte da

Tenkte å ha sånn ''favoritter i kleskapet'' imorgen. Noen som er interisert i det? :-)

god morgen allesammen!

Hei! Nå har jeg stått opp, dusjet og spist. Som vanelig, dritvær.. Men tror det skal bli bedre til neste uke da, heldigvis!
Grunnen til at ingen av oss blogget igår, var fordi maria var på veg hjem fra oslo, og var ikke fremme før haalv 12 tia, og jeg var ute hele dagen.. Beklager det. Men nå har Maria kommet hjem, å da skal vi blogge mye sammen, og svare på spørsmålsrunden også!

 

sykt kjedelig innlegg, beklager.. men, det er jo ikke så mye å ta bilde av ogsånn om morgenen da..

Noen planer for dagen? 

endring i planene

Hei allesammen! Åh, det er så syykt godt med ferie! Er faktisk ikke såå lenge siden jeg fikk det helt i meg at det var sommerferie.. haha. Men været her i Trondheim da.. det er så sykt kjipt! Regn heeele tia.. Jeg hadde sett fram til myye grilling med venner, dra på stranda, bade, å gå med shorts, men isteden for det må jeg pakke meg inn i mange hettegensere, og holde meg inn.. Jaaja, vi får håpe på bedre vær. 
Men, nå er det jo ikke så lenge til jeg kommer i varmen heller da.. Lørdagen om en og en halv uke, drar jeg til Kroatia og blir i 2 uker. Blir så godt og komme seg bort!

Meen, uansett! Som jeg skreiv tideligere idag, skulle jeg jo dra til Oslo imorgen kveld. Men det ble det ikke noe av alikavell. Var noe styr med togbilettene og sånt, fikk det ikke helt med meg.. Men jaja. Pappa snakket om at vi heller kunne dra en annen plass, men hvor, vet vi ikke helt enda. Kanskje til Sverige, eller en plass der vi finner finvær, haha :-)
Hvis noen lurte, er maria i Oslo nå. Er ikke helt sikker på når hun er hjemme igjen, men isåfall da, skal vi svare på spørsmålsrunden! 


♥♥gullet 

-Hva skal du i sommer da?

♥sarahojem

trøttpier

heiaa! idag lå jo Runa over til meg. Og vi sovnet utroolig sent, så vi er stuptrøtte begge to, haha. Vi ble vekt klokka 12, da trodde begge det var natt enda, det sier jo litt.. Meen, isåfall, når vi sto opp, spiste vi litt og gikk i dusjen etterpå. Etter det har vi egentlig ikke gjort så særlig mye, bare tatt noen bilder itl bloggen, og bare dradd oss i sofaen. 
Imorgen, klokka halv tolv om kvelden drar jeg til oslo, men kommer hjem igjen på lørdagskvelden da, så det blir bare en dagstur. Vi tar toget om kvelden, og kommer hjem halv 7 om morgenen, så da tar vi på en måte natta på toget, så er vi i Oslo å ser litt, og spiser osv, så drar vi hjem igjen i 4 tida om dagen. Såå, det blir bare en liten tur, men det blir godt å komme seg litt bort fra dritværet her i Trondheim da. 

hahaaa, see så trøtt! 

ikke i bildehumør.

Var kjempe koselig igår kveld! Jeg og Runa tok på oss ALLE hettegenserne vi hadde i skapet, å tok med dyna på verandaen og satte oss ute. Haha, så ut som noen symobrytere begge to.. 
Men, iallefall, vi tok med oss litt godt, og satt på litt musikk. Var kjempe morsomt!

 
åå, søte Runa!

hva gjør dere idag da? :-)

♥sarahojem

bytur

heia! Idag har jeg vært i byen. Kom hjem i 5 tia, for da fikk vi besøk. Planene var vel at jeg og Runa skulle på kino. Så vi tok bussen til byen, så dro vi innom jobben til mamma, får jeg trengte penger. Etter det dro vi til nova, for å se hilke filmer som gikk, men der var det stengt.. Såå, vi tenkte vi heller bare kunne dra på torget å se litt, å kjøpe oss litt mat etterpå, så vi gjorde det. Var kjempe koselig! Og, vi tok også noen bilder!


 

 

var så sykt mye salg på bikbok, så jeg kjøpte denne

bikbok 100,-

beklager masse for sent innlegg! Men det ble ikke tid til det før jeg dro.. Men jaja! kommer sikkert et innlegg senere idag! 

Hva har dere gjort idag!

♥sarahojem

spørsmålsrunde

hei allesammen! Vi tekte å ha en spørsmålsrunde. Og siden det har kommet noen få spørsmål i det siste, så kommer de også til og bli med når vi svarer. Om det kommer in nok spørsmå, så tenkte vi å svare i kveld, på video! Så det er bare å spørre iveg, så svarer vi på det meste! 
Nå skal vi snart spise, så har vi ikke noen flere planer egentlig, bortsett fra at vi må rydde litt ogsånn, siden det er slengt klær over hele rommet til maria etter ¨ sommer antrekk ¨ videoen vår HER 

♥ sara&maria

Les mer i arkivet » Juli 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits