im back

Heey

Lenge siden sist. Som Sara har sagt har jeg vært en tur i Oslo, vi dro dit egenklig bare for å få litt sol. Det var myye kjøring men det var koselig. Vi var også på tusenfryd, jeg er den personen som er veldig redd for karoseller, blir utrolig klavm. Meeen, jeg tok faktisk ett par "berg og dal baner" og det var kjempe morsomt. Vi tok turen hjem på torsdagen, var hjemme en dag.

I dag kjørte vi til Sverige, ikke så fint vær men vi skal nok kose oss. I morgen skal vi se på drag reising, må jo gjøre noe pappa liker også, haha! 

Sara har minnebrikken min så det var ingen vits med å ta med kameraet mitt, det var utrolig synn men jeg får ta noen mobilbilder. Jeg har tenkt å ta en del videoer så det blir nokk en video når jeg kommer hjem. Håper vi.. 

Vi snakkes, utrolig morsomt at vi har så mange lesere! Tusentakk♥ 

Hva synes dere om en video?

Maria Oksvold Almaas

kosekveld med familien + noen innkjøp

heia! Nå er jeg hjemme. Idag har jeg vært ut og spist, å vært litt i byen ogsånn. MAmma lager pizza nå, så jeg sitter bare og venter på det! Vi har vært og leid en film som alle skal se sammen, så det blir koselig!

Forresten, så dro Maria til Sverige, og kommer ikke hjem før på mandagen, såå vi må fortsatt vente på å svare på spørsmålsrunden, meen den kommer så fort som mulig! 

 

 

Kjøpte meg kun noen få ting i byen. Ble en bukse, top, og en shorts da, siden jeg snart drar til kroatia!

++ noen ting jeg trengte da

Tenkte å ha sånn ''favoritter i kleskapet'' imorgen. Noen som er interisert i det? :-)

god morgen allesammen!

Hei! Nå har jeg stått opp, dusjet og spist. Som vanelig, dritvær.. Men tror det skal bli bedre til neste uke da, heldigvis!
Grunnen til at ingen av oss blogget igår, var fordi maria var på veg hjem fra oslo, og var ikke fremme før haalv 12 tia, og jeg var ute hele dagen.. Beklager det. Men nå har Maria kommet hjem, å da skal vi blogge mye sammen, og svare på spørsmålsrunden også!

 

sykt kjedelig innlegg, beklager.. men, det er jo ikke så mye å ta bilde av ogsånn om morgenen da..

Noen planer for dagen? 

endring i planene

Hei allesammen! Åh, det er så syykt godt med ferie! Er faktisk ikke såå lenge siden jeg fikk det helt i meg at det var sommerferie.. haha. Men været her i Trondheim da.. det er så sykt kjipt! Regn heeele tia.. Jeg hadde sett fram til myye grilling med venner, dra på stranda, bade, å gå med shorts, men isteden for det må jeg pakke meg inn i mange hettegensere, og holde meg inn.. Jaaja, vi får håpe på bedre vær. 
Men, nå er det jo ikke så lenge til jeg kommer i varmen heller da.. Lørdagen om en og en halv uke, drar jeg til Kroatia og blir i 2 uker. Blir så godt og komme seg bort!

Meen, uansett! Som jeg skreiv tideligere idag, skulle jeg jo dra til Oslo imorgen kveld. Men det ble det ikke noe av alikavell. Var noe styr med togbilettene og sånt, fikk det ikke helt med meg.. Men jaja. Pappa snakket om at vi heller kunne dra en annen plass, men hvor, vet vi ikke helt enda. Kanskje til Sverige, eller en plass der vi finner finvær, haha :-)
Hvis noen lurte, er maria i Oslo nå. Er ikke helt sikker på når hun er hjemme igjen, men isåfall da, skal vi svare på spørsmålsrunden! 


♥♥gullet 

-Hva skal du i sommer da?

♥sarahojem

Les mer i arkivet » Juli 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits