summer feeling

Hei alle sammen!

Nå har vi vært ute å tatt noen bilder, ingen av oss var så særlig fotogen idag, så de ble ikke så brae. I dag skal Sara ligge over å vi skal svare på spørsmålsrunden, oog etterpå drar vi på city syd, så det blir mere blogging senere idag. 

Det er ikke så lenge til vi drar til syden heller, blir godt å få litt farge på kroppen! Angående blogginga når vi er i synden, så tar begge med seg pc og kamera, hvis vi har nett blir det blogging.

Godt med sol igjen, har jo bare vært dritvær!

Hva synes dere?

Sara&Maria

 

bytur

heia! Idag har jeg vært i byen. Kom hjem i 5 tia, for da fikk vi besøk. Planene var vel at jeg og Runa skulle på kino. Så vi tok bussen til byen, så dro vi innom jobben til mamma, får jeg trengte penger. Etter det dro vi til nova, for å se hilke filmer som gikk, men der var det stengt.. Såå, vi tenkte vi heller bare kunne dra på torget å se litt, å kjøpe oss litt mat etterpå, så vi gjorde det. Var kjempe koselig! Og, vi tok også noen bilder!


 

 

var så sykt mye salg på bikbok, så jeg kjøpte denne

bikbok 100,-

beklager masse for sent innlegg! Men det ble ikke tid til det før jeg dro.. Men jaja! kommer sikkert et innlegg senere idag! 

Hva har dere gjort idag!

♥sarahojem

video på vei

Heei

Nå har vi vært ute å filmet inn til videoblogg! Vi skal en snar tur på butikken så skal vi hjem å redigere den. Husk at det er vår første video så dere må ikke forvente for mye, men vi skal prøve så godt vi kan. Den kommer så fort vi er ferdige med redigeringen!

Hva syns dere om at det kommer en video?

Sara&Maria

picsHeia! Idag sto jeg opp veldig sent, å det var min tur til og blogge, så derfor ble det litt sent innlegg.. Ååå, jeg fikk ikke til og ta noen bilder, og hadde 0 idee om hva jeg skulle blogge om, så jeg bare viser noen bilder om jeg og Maria tok igår.
Etterpå kommer Maria til meg, så skal vi spille inn en videoblogg til dere !! så, jeg tipper den kommer iløpet av dagen idag, når vi har redigert den ferdig og sånn.

hva synes dere om bildene?

Sarahojem ♥

on the road again

Heei! Som vi sa, skulle vi ta noen bilder sammen idag. Vi hadde litt dårlig tid, så vi rakk ikke å redigere alle, så vi bare valgte to av dem. 
Idag har begge av oss vært på bursdag, så det har ikke blitt noe blogging før nå, men bedre sent enn aldri, sant?
Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi imorgen! Kanskje det kommer en video snart!

hva synes dere om bildene?


Sara&Maria  

 

Les mer i arkivet » Juli 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits