trøttpier

heiaa! idag lå jo Runa over til meg. Og vi sovnet utroolig sent, så vi er stuptrøtte begge to, haha. Vi ble vekt klokka 12, da trodde begge det var natt enda, det sier jo litt.. Meen, isåfall, når vi sto opp, spiste vi litt og gikk i dusjen etterpå. Etter det har vi egentlig ikke gjort så særlig mye, bare tatt noen bilder itl bloggen, og bare dradd oss i sofaen. 
Imorgen, klokka halv tolv om kvelden drar jeg til oslo, men kommer hjem igjen på lørdagskvelden da, så det blir bare en dagstur. Vi tar toget om kvelden, og kommer hjem halv 7 om morgenen, så da tar vi på en måte natta på toget, så er vi i Oslo å ser litt, og spiser osv, så drar vi hjem igjen i 4 tida om dagen. Såå, det blir bare en liten tur, men det blir godt å komme seg litt bort fra dritværet her i Trondheim da. 

hahaaa, see så trøtt! 

ikke i bildehumør.

Var kjempe koselig igår kveld! Jeg og Runa tok på oss ALLE hettegenserne vi hadde i skapet, å tok med dyna på verandaen og satte oss ute. Haha, så ut som noen symobrytere begge to.. 
Men, iallefall, vi tok med oss litt godt, og satt på litt musikk. Var kjempe morsomt!

 
åå, søte Runa!

hva gjør dere idag da? :-)

♥sarahojem

4 kommentarer

17.07.2013 kl.20:36

kjempe fine bilder!!

emip

17.07.2013 kl.20:39

Så koselig! :-)
så koselig! :)

kos deg i Oslo :)

17.07.2013 kl.22:24

!pene dokker

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits